Minientrada

Semana del 17 de octubre.

Después de un fin de semana movido… la acción continúa.

El próximo miércoles, 19 de octubre, a las 18.00h en el hospital de Viladecans se convoca una nueva ocupación en defensa de la sanidad pública.

Un par de horas después y para quien no pueda/quiera quedarse a dormir en el hospital tiene la posibilidad de ver un documental en el cine Metropol gratuitamente.

———————————————————-

DIMECRES, 19 D’OCTUBRE A LES 21H AL CINEMA METROPOL.  “BLOOD IN THE MOBILE”+ DIÀLEG POSTERIOR.  ENTRADA GRATUITA.

l documental ”Blood in theMobile” mostra la connexió entre els nostres telèfons i la guerra civil al Congo. El director Frank Poulsen viatja a la RDC per veure la industria minera il·legal amb els seus propis ulls. Té accés a la mina d’estany més gran de la RDC,controlada per diferent grups armats, i on infants treballen durant dies en estrets túnels a les mines per extreure els minerals que acaben en els nostres telèfons mòbils.  Després de la seva visita a la mina, Frank Poulsen intenta parlar amb Nokia, la companyia telefònica més gran a nivell mundial

—————————————————————————

El jueves, la asamblea se reúne a las 19,30h en la plaza de la iglesia. El principal punto del día de la próxima asamblea gira entorno a las acciones para el 20-N. El orden del día esta abierto a cualquier propuesta.

——————————————————

Para este fin de semana, 20 y 21 de octubre, los compañero de la asamblea de Sants nos envían una invitación a la Universidad Indignada:

Hola barris!
 Des de Sants comencem la Universitat Indignada, i volem convidar-vos a la primera sessió aquest cap de setmana! Tindrem una xerrada dissabte (12h) i una diumenge (18h). Parlarem de la crisi, de la globalització, del deute i de com afecta tot plegat a les nostres vides.

Dissabte 12h: Crisis i globalitzacions

El ponent serà José Aristizábal, membre del col·lectiu Maloka. Serà una visió del conjunt de globalitzacions i diferents crisis que vivim en el món actual, les de l’economia, de la guerra, del crim transnacional i de la seguretat.

Diumenge 18h: Situació actual del deute

L’Ivan Gordillo, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, ens farà un repàs per la situació del deute avui en dia i la seva relació amb la nostra economia.

Esteu tots convidats a assistir, perquè una formació crítica és essencial per continuar endavant! Feu difusió a les vostres assemblees, sisplau! Salut!!

Més informació: http://acampadasants.wordpress.com/grups-treball/universitat-indignada/

 —————————————————

Este domingo, también, los compañeros de Martorell nos invitan a una manifestación en defensa de la sanidad pública:

Us convidem a que vingueu a Martorell aquest diumenge, a les 17.30 a les Rambles de les Bòbiles, el lema de la mani és:
ENS SOBREN ELS MOTIUS, NO A LES RETALLADES SANITÀRIES NI EN EDUCACIÓ NI DELS NOSTRES DRETS. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s