Minientrada

CONTRA L’AVANTPROJECTE DE LLEI OMNIBUS

Aquí teniu la documentació extreta de l’acampadabcn:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=1UqOLGyGrk-WpVijqoXyDXTgWEW1uU-MQdXv0Mw-qGgLu8worbMbrPyIyoI8r&hl=it&authkey=CMCp-jQ

AVANT-PROJECTE DE LLEI  “Òmnibus”

És un avantprojecte de llei que el Govern de la Generalitat ha presentat com de “simplificació, d’agilitat i reestructuració administrativa i de promoció económica”.

El Govern pretenia tramitar-ho pel procediment d’urgència, però les protestes dels partits de l’oposició han fet que allargués el periode d’informació pública fins el 20 de juny, durant el què qualsevol persona pot presentar-hi al·legacions devant el Dept. de Governació.

Amb més de 600 articles, preten modificar més de 80 lleis ja vigents, algunes d’elles que regulen qüestions com la sanitat, serveis socials i l’habitatge.

Justifiquen l’avantprojecte amb objectius molt genèrics, “d’aprimament de la legislació, facilitar la competitivitat i productivitat en l’àmbit econòmic, la racionalització administrativa …”

Però en realitat, sota una aparença de reformes per a “simplificar” i millorar l’organització de l’administració intenten colar retallades a drets socials i per privatitzar alguns serveis públics.

En definitiva, un intent d’avançar en la política d’atac als drets socials i a més, sense debat, en una actuació clarament antidemocràtica.

Una respuesta a “CONTRA L’AVANTPROJECTE DE LLEI OMNIBUS

  1. Gracias por vuestra fuerza y ayuda a todos los ciudadanos. Los políticos ya están irritados, de izquierda y derecha, ya empiezan a pensarselo dos veces …
    SIGAMOS SIN MIEDO

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s